Halaman-halaman tambahan

Untuk memberi kemudahan kepada saudara mengikuti perkembangan dan kemajuan bidang-bidang berkaitan,  kami mewujudkan tiga halaman seperti berikut:

  • PERTANIAN  –  Halaman ini akan menumpukan perhatian kepada hal-hal berkaitan dengan bidang pertanian secara khusus.  Di dalamnya akan dipaparkan perkembangan dan kemajuan serta teknologi-teknologi terkini yang berkaitan dengan bidang tersebut.
  • TERNAKAN  –  Pelbagai aktiviti,  teknologi,  bimbingan,  panduan  dan  tip yang berkaitan dalam bidang ternakan akan di paparkan di dalam halaman ini.
  • PERIKANAN  –  Banyak kajian telah dilaksanakan oleh agensi-agensi berkaitan dalam bidang perikanan.  Melalui halaman ini akan kita paparkan kisah-kisah ini untuk menentukan masyarakat yang terlibat di dalam aktiviti ini tidak akan ketinggalan.
  • PERUSHAAN DESA  –  Perushaan desa hari ini sudah menaikkan tarafnya kepada satu industri yang boleh ditempatkan di persada antarabangsa.   Melalui halaman ini akan kita paparkan kisah-kisah perushaan ini seperti pengeluaran makanan tradisional,  sulaman,  anyaman,  pembuatan  dan sebagainya.

Klik saja pada tajuk halaman untuk mengikuti paparan di dalamnya,

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s